Каталог товарів
0 Ваш кошик

Тумбочка - наскільки потрібна в будинку такі меблі?

Подібні питання задають часто, а ось однозначної відповіді на них немає. Все-таки, дизайнери спалень, вважають, що існує якийсь стандартний набір меблів, яка точно повинна бути. Це звичайно ліжко, шафа і тумбочка. Якщо так задуматися, розміри у них зазвичай невеликі, хоча функцій виконують більш ніж достатньо. Сьогодні хочемо розповісти про те, як звична для нас тумбочка, перетворюється в унікальний елемент декору. Побільше світла

9.jpg

 Ми звикли, що тумбочка - це шафка, середньої величини, з декількома або одним висувним ящиком. Але ж в сучасному світі розроблені тисячі нових нестандартних варіантів. Оскільки вироби, часто мають у своєму розпорядженні парно (тобто по обидва боки ліжка), на них ставляться лампи, щоб кожен міг регулювати рівень освітленості. Вже давно пора відійти від старих стандартів. Старі громіздкі лампи, можна сміливо замінити вбудованим підсвічуванням. Вона може бути регульована і виступати в якості нічника. А трохи тушковані світло, додасть в кімнату романтики і затишку. Крім того, деякі моделі меблів зроблені з розрахунком на дітей, і під час включення освітлювачів, проектують на потік зірки, або інші фігури. Матеріали В основному, це дерево або ДСП. Звичайно вони практичні, не мазкі, мають безліч відтінків, та й, врешті-решт - це класика. Але ми ж шукаємо нестандартні рішення. Модні тенденції в меблевому світі показують, що можна поєднувати абсолютно різні, по своїй текстурі, елементи. Пластик, звичайно, буде не дуже прийнятний в спальні (хоча тут теж все залежить від загального дизайну), а ось скло або метал впишуться «на ура». До того ж, зовсім рідкісним рішенням стали дзеркальні тумбочки. Мало того, що вони візуально роблю кімнату більше, меблі допоможе відчути себе героєм з фільму «Секретні матеріали». Розміри меблів залежать від того, що Ви хочете від меблів.    

10.jpg


Якщо плануєте користуватися їй тільки в якості підставки під телефон або світильник - вистачить і маленького квадратного столика, але ось коли захочете розмістити речі - тут вже варто подумати. Заміряйте скільки є вільного місця, так щоб вона не заважала з ранку вставати з ліжка. І скільки предметів хочете покласти всередину. Багато хто скаже «тільки найнеобхідніше». Як відомо, цей список у всіх різний, і не завжди короткий. Тумбочки можуть складатися з шафок і поличок. При виготовленні вироби під замовлення, можна самостійно вибрати яка повинна бути висота. Можна придумати цікаві рішення з книгами або іншими елементами декору, але з практичною боку, порекомендуємо взяти тумбочку з дверцятами, щоб менше накопичувалася пил. Які вони бувають Тут вже є де розгулятися фантазії. Ніхто не відміняв «класику», і тоді все зводиться до типу кутів (гострі або закруглені) і кількістю деталей. Але якщо Ви все-таки прихильник модерну, то можна купити тумбочки у вигляді валіз, стільців, дерев, химерних геометричних форм і з незвичайними малюнками, додати туди свої фотографії, зробити їх яскравими і неповторними, повестить на стіну, засунути під спальне місце і інше . Головне, дивіться на якість, тому що іноді, роблячи акцент на зовнішніх параметрах, про нього можуть забути, а авторські тумбочки - задоволення дороге, і буде прикро найближчим часом віддавати її в ремонт.
Сподобалась стаття? Поділись з друзями!
Лайк 0
0