Каталог товарів
0 Ваш кошик

Види шаф купе в передпокій, спальню, конструкції, фото

Шафи-купе, мабуть, сама компактна і практична меблі в передпокої і спальні. Їх можна поставити в будь-якому приміщенні і підібрати під правильні параметри. Узагальнене поняття «шафи», включає масу видів і категорій. Сьогодні поговоримо про те, які вони бувають по конструкціях.

 Основи шафи-купе

 Шафи купе складаються з декількох деталей: ДСП, декоративні частини фасаду (фотодрук, дзеркало, бамбук) і фурнітура (полкодержатели, ручки, петлі і .т.д). Фурнітура придумана для того, щоб було зручно експлуатувати внутрішній простір, шафа був більш надійним, довговічним і мав естетичний вигляд. За вартістю, вона може займати приблизно 30% від загальної, що не дивно, тому що її якості важливо приділяти належну увагу і тоді термін служби триватиме. На ринку, найбільш популярною, вважається італійська і німецька. Ще цікавий аспект про шафах купе - це розсувні системи. Найвідоміші - алюмінієва і сталева. Остання - економ варіант, сировину для виробництва дешевше, ніж в першому випадку, і, отже, гарантія того, що незабаром механізм не дасть збій, не велика. Алюмінієва система має ряд позитивних моментів: безшумне розсування, товстий профіль. Єдиний істотний недолік, це висока ціна, але зате виріб точно прослужить до 25 років. Почнемо з двох видів шаф купе укрупнених категорій: корпусні і вбудовані. Першу модель ще називають повнозбірні (каркасними). Окреме місце виробники виділяють «кутовим шаф-купе», так як вони можуть ставитися до кожної з категорій. Скрізь є свої позитивні сторони і далі ознайомимося з ними докладніше. 6.jpg

Корпусні шафи-купе

Це вироби, що стоять окремо, з власним дахом і стелею. Таким чином, у продукції є всі характеристики властиві стандартної продукції, а саме, що становлять каркаса конструкції. Їх відмітні риси: вільне пересування, правильна чотирикутна форма. Вони мають стандартні розміри, за рахунок того, що ні монтуються, подальша підгонка не потрібна. Вбудовані шафи-купе Тут назва говорить сама за себе. Для їх розташування необхідні ніші в стіні, і зазвичай, вони замінюють стінки шафи в спальні або вітальні. Всі інші елементи (полиці, труби) міцно кріпляться до стін. Мінусом вважається складність підігнати шафа під потрібний розмір, і для цього краще запросити професіоналів. Подібні проекти, розробляють індивідуально і під певні параметри, надійно закріплюють, і тому радимо самостійно, без потреби, не пересувати його. Якщо Ви затіяли переїзд або ремонт Вам потрібно розібрати продукт, скористайтеся послугами збирача.

 Кутові шафи-купе в передпокій або спальню,

Uglovoy_shkaf_kupe_Standart_1_120x120x210_Matrolyuks.jpg
Uglovoy_shkaf_kupe_Standart_1_Matrolyuks.jpg
Uglovoy_shkaf_kupe_StandartMatrolyuks.jpg
Uglovoy_shkaf_kupe_Garant.jpg

Сучасні дизайнери настільки винахідливі в боротьбі за споживачів, що почали робити види шаф-купе не тільки прямими. Все більшою популярністю починають користуватися кутові і діагональні товари. За допомогою цих моделей можна ефективно використовувати простір в передпокої або спальні. У цій шафі вдало поєднуються всі переваги минулих видів, плюс до цього - незвичайний дизайн. Крім того, що можна вибрати форму і колір, є маса видів обробки дверей, деякі з яких: фільонка, гладка обробна плита або скло. Такий підвид як, радісно шафи купе, теж набирає обертів на меблевому ринку. Особливість - згладжування кутів, що «пом'якшує» всю кімнату. Вибираючи відповідну конструкцію шафи-купе, головне орієнтуватися на приміщення (спальня, вітальня), в якому Ви його поставите, так як крім базових функцій по зберіганню одягу, вони також створюють атмосферу і доповнюють загальний інтер'єр.
Сподобалась стаття? Поділись з друзями!
Лайк 0
0