Каталог товарів
0 Ваш кошик

Шафа-купе Матролюкс - вибір шафи зі смаком!

Шафа-купе Матролюкс - сучасний дизайн відмінну якість. Далеко не секрет, що давно звичайні і звичні речі насправді запозичені їх інших, часом навіть неймовірних сфер життя. У всі часи кращі розробки призначалися саме для військової області. Таким чином, буденна зубна паста і кулькова ручка були розроблені командою вчених для полегшення побуту космонавтів при орбітальних польотах. А надбанням суспільного життя вони стали нескоро, і то завдяки вдалому збігу. Аналогічна історія трапилася з уже звичними шафами-купе. Родоначальниками аналогів сучасних дверцята подібного типу вважаються французькі солдати Наполеона Бонапарта, які використовували дерев'яні та тканинні ширми. Потім винахід отримав своє друге життя в північній Америці, які додали вузькоколійку, яка значно розширила рамки застосування продукції.
       13.jpg
       Свою назву «купе» запозичене з залізничних назв дверей, що відкриваються схожим чином. Зараз ця технологія застосована при частковому зонування приміщень. Але саме симбіоз розсувний дверцята і кімнатних меблів вийшов найбільш гармонійним, що наочно показує шафа-купе Матролюкс.

 Красиві моделі шаф-купе Матролюкс (фото)

shkaf_kupe_1.jpg
 shkaf_kupe2.jpg
shkaf_kupe_3.jpg

На перший погляд просто вражають тропічні мотиви на фасаді. Ви не зможете відірвати свій погляд барвистої картини, яка навіває спогади про літній відпочинок. Шафа стане чудовим доповненням в будь-якому інтер'єрі, і стане саме тим яскравою плямою, яке буде вигідно підкреслювати дизайн. Купити шафа-купе Матролюкс в Запоріжжі, Харкові чи Києві практично неможливо, оскільки тільки в нашому каталозі ви знайдете розглянуту модель.
Сподобалась стаття? Поділись з друзями!
Лайк 0
0