Каталог товарів
0 Ваш кошик

Як вибрати шафу-купе в спальню?

Шафи-купе - це невід'ємна частина комфортного побуту в спальні. Вони допомагають зробити кімнату світлішою затишній і не захаращеною. В першу чергу, це важливо для спальні, в якій простір відіграє особливу роль. Головна перевага даного товару - це місткість. Найчастіше, конструкція передбачає велику кількість полиць і ящиків різних розмірів, що дозволяє зберігати не тільки одяг та постільну білизну, але і різні дрібні предмети. Різниця між шафами купе різних конфігурацій Шафи-купе можуть бути прямими, кутовими, стаціонарними або вбудованими. Найбільш зручними вважаються останні моделі. По-перше, вони дешевші, за рахунок відсутності верхньої і задньої частин. По-друге, такі шафи вбудовуються в стіну, тому займають менше місця. Пряма форма, більш класична і звична, але друга, дозволяє скомбінувати шафа-купе з відкритими пеналами і додатковими полицями. Цікавим і компактним варіантом буде шафа-ліжко. Особливо для малогабаритних кімнат, в яких немає можливості поставити два стаціонарних вироби.  

Найпопулярніші моделі шаф купе в нашому каталозі
 Шафи-купе VIP

SHkaf_kupe-dvukhdvernyy-2D-YAponiya-Rado.jpg
shkaf_kupe_122.jpg
shkaf_kupe_2-dvernyy.jpg

 Шафи-купе на 4 двері

shkaf_kupe_22.jpg

shkaf_kupe_23.jpg

 Недорогі шафи-купе на 2 двері

shkaf_kupe_26.jpg

shkaf_kupe_25.jpg
  
 На що ще звернути увагу при виборі?
  • Колір. Дуже стильно виглядають темні моделі, але варто враховувати, що спальня повинна бути світлою і теплою.
  • Фасади. Ще недавно були популярні товари з дзеркальними дверцятами, але з часом, ця мода поступово почала відходити. Зазвичай, шафи роблять двох- або трьохдверний, і дзеркальну панель можуть встановити на одну з них. Решта, або залишаються з основного матеріалу, або декоруються матовим склом.
  • Механізми і кріплення. Для спальні дуже важливо, щоб меблі відкривалася максимально тихо, тому, відразу після покупки, перевірте, щоб дверцята і ящики не скрипіли і не розхитувалися. Крім того, рекомендуємо звернути увагу на міцність кріплень полиць і труби для одягу.
Сподобалась стаття? Поділись з друзями!
Лайк 0
0